Main content

‘Bhutan was een sprookje’

– Reisverhaal Bhutan Tibet en Nepal –  

Beste Thomas en Holi,

We hebben een fantastische reis gehad, die volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan. De organisatie was perfect. Overal stonden vriendelijke gidsen klaar om ons op te vangen met chauffeurs die wij volledig konden vertrouwen. Eigenlijk hebben we geen enkel punt van kritiek. Het programma was afwisselend en niet overvol, zodat wij ook nog tijd voor onszelf overhielden. De hotels waren vrijwel zonder uitzondering voortreffelijk en de gidsen deskundig, gezellig, soms met humor en altijd zeer toegewijd.

Nepal kenden wij al een beetje, Tibet was overweldigend (door de hoogte, de woeste landschappen, de devote pelgrims etc) en Bhutan was een sprookje, waarvan je je haast niet kunt voorstellen, dat zoiets nog bestaat. De volgorde: Nepal, Tibet en Bhutan was een heel goede. Henny en ik hebben heel veel gereisd en dus veel van de wereld gezien, maar exotischer (dwz anders dan je gewend bent) hebben wij het vrijwel nergens meegemaakt.

Kortom een in alle opzichten fantastische reis, waar wij ons leven lang met veel plezier aan terug zullen denken. We beschouwen het als een groot voorrecht, dat wij dit nog hebben mogen meemaken, want veel zal voor de volgende generatie verdwenen zijn.
Dank voor jullie voortreffelijke begeleiding, voor, tijdens en na onze reis.

Met vriendelijke groet,

Henny en Maarten

– Reisverhaal Bhutan Tibet en Nepal –