Main content

‘Bhutan, fenomenaal bijzonder’

– Reisverslag Bhutan –

Dag Thomas & Holi,

Het was geweldig, – helemaal goed! Ontzettend lieve dedicated mensen ontmoet, Namgey en the Captain natuurlijk, en Yangchen – wát een leuke dame. Het was ronduit gezellig en relaxed allemaal. En ik heb heel mooie autotochten en hikes gemaakt. Zélfs het weer was goed, behalve slechts 1 heel slechte regendag (de reis tussen Phobjikha en Punakha, – de Dochula pas was gehuld in een grauwe mist).
Het verblijf bij de familie van Yanchen in Phobjikha vallei was fenomenaal bijzonder, een grote eer om daar ontvangen te worden. Yangchen heeft inderdaad zoals beloofd in alle hotels naar mijn idee ‘de beste kamers in de hotels’ voor me gereserveerd.

Ik zal Top of the World zeker aanbevelen, er zijn een paar mensen om me heen die ook Bhutan overwegen. Ik heb heel veel gezien en geleerd over het land, de mensen, de politiek, manier van leven, boeddhisme en heerlijk eten. En er is heel erg goed voor me gezorgd. Ik heb ontzettend genoten – en draag in mijn hart een bijzonder land en ervaring met me mee.

Hartelijke groet,
Karin Bessems

– Reisverslag Bhutan –