Afspraak op locatie

Maak vrijblijvend kennis met Top of the World Reizen in Rotterdam-Kralingen. We beantwoorden vragen en geven een passend, vrijblijvend en gratis reisadvies. Rotterdam-Kralingen ligt ca. 90 km van Antwerpen en 70 km van Amersfoort. Wil je liever telefonisch een afspraak maken (GRATIS)? > +31 6 4375 1211 (bellen of WhatsApp)

De plek om elkaar in Rotterdam te ontmoeten (GRATIS parkeren), is slechts 3 minuten rijden vanaf de snelweg (A20/Afslag S111 of A16/Afslag S108). Als je met het openbaar vervoer komt, dan is het goed te weten dat het slechts 8 minuten lopen is vanaf de Vlietlaan (tramlijn 7).

De kosten voor een afspraak van 2 uur op een locatie buiten Rotterdam bedragen € 295,- (exclusief 30 cent/km, inclusief 21% Btw). Van deze kosten wordt er eenmalig € 100,- in mindering gebracht op de factuur als er sprake is van een boeking binnen 30 dagen nadat de afspraak heeft plaatsgevonden.

Geef in het onderstaande formulier aan wanneer je zou willen afspreken (met telefoonnummer). We nemen vervolgens contact met je op. Uiteraard kun je ons ook zonder afspraak rechtstreeks bellen: +31 6 4375 1211 (bellen of WhatsApp).

Vragen altijd welkom! We horen graag van je/jullie.
Holi & Thomas

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Type de code over
captcha