Afspraak op locatie

Maak vrijblijvend kennis met ons in Rotterdam-Kralingen. We beantwoorden dan GRATIS je vragen en geven je een passend reisadvies. De kosten voor een afspraak van ca. 1,5 uur buiten Rotterdam bedragen € 60,-. Van deze kosten wordt 50% in mindering gebracht op de factuur als je binnen 15 dagen na de afspraak een reis boekt bij Top of the World Reizen.

Geef in het onderstaande formulier aan wanneer je zou willen afspreken (met telefoonnummer). We nemen vervolgens contact met je op. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen zonder afspraak: +31 6 4375 1211 (bellen of WhatsApp). Rotterdam-Kralingen ligt ca. 90 km van Antwerpen en 70 km van Amersfoort. Het adres is 3 minuten rijden vanaf de snelweg (A16/E19, afslag S 26)  en je kunt na 18 uur gratis parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, dan is het goed te weten dat het slechts 3 minuten lopen is van Metrostation Voorschoterlaan (3 haltes van NS Station Rotterdam-Blaak). 

Wil je in Utrecht afspreken? Dan is Café Zeyn aan de achterkant van het Centraal Station (naast het Beatrix Theater) onze vaste plek. In Haarlem spreken we af in het Hofje van Staats, op 3 minuten lopen van Station Haarlem. Wil je in Antwerpen afspreken? Dan vindt de afspraak plaats in Hotel Radisson, dat gelegen is aan het Koningin Astridplein 7 ( 2018 Antwerpen). Overdekt parkeren is mogelijk tegen betaling. Het is slechts 1 minuut lopen van Antwerpen Centraal Station (uitgang dierentuin/Zoo).

Wil je liever telefonisch een afspraak maken (GRATIS)? > +31 6 4375 1211 (bellen of WhatsApp)

Vragen altijd welkom! We horen graag van je.
Holi & Thomas 

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Type de code over
captcha